Hvordan foregår flexleasing?

Dette indhold er sponsoreret

31. juli, 2020 - kl. 10:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

I Danmark er det blevet populært at vælge at flexlease en bil til transport i hverdagen. Det er en nem og simpel løsning, hvor du ikke behøver megen startkapital, når du gerne vil i gang. Derfor får du i denne artikel informationer omkring, hvordan en flexleasingaftale er skruet sammen, så du kan få det meste ud af din aftale i hverdagen. Mangler du muligheder, når du kommer til flexleasing af biler, så kan du altid læse mere her, hvor du kan besøge Raunbiler og se de mange muligheder for biler, når det kommer til flexleasing.

 

Inden du kan flexlease bilen

Når du først skal benytte dig af flexleasing, så er det vigtigt, at du inden aftalen med leasingselskabet gør dig klar over, hvad dine behov i hverdagen er. Dette er kravene, som du stiller til din bil, og hvor mange kilometer, som du kommer til at køre i den umiddelbare fremtid. Ud fra disse informationer vil du og leasingselskabet udarbejde en kontrakt, hvori der står, hvor længe du skal flexlease bilen, og hvor meget du skal betale i månedlig ydelse. Det er også ved denne lejlighed, at du skal betale engangsgebyret for, at du kan få lov til at flexlease bilen. 

 

Mens du kører bilen

En af de mange grunde til, at flexleasing er så populært er, at du ikke skal betale de 150 % i registreringsafgift. Du skal udelukkende betale mellem 0,5 % og 2 % i registreringsafgift i måneden, og du skal udelukkende gøre dette i den periode, hvor du kører bilen. Det er derfor, at det er så populært at flexlease biler for en sæson, altså cabriolet og sportsvogne, som du ikke kan køre i hele året rundt. Du har altså en mulighed for hurtigere at skifte bil, nemt og billigt i løbet af året, når du bruger din mulighed for at flexleasing hos et leasingselskab. 

 

Når perioden er slut

En af de ulemper, som kommer i forbindelse med flexleasing er, at du skal købe bilen selv uden afgift eller henvise bilen til en køber, når leasingperioden er slut. Altså kan du ikke blot aflevere bilen tilbage, når du er færdig med leasingperioden. Dog er dette nemmere, fordi der ikke længere er den høje registreringsafgift på bilen, og du kan dermed sælge den videre nemmere og billigere, specielt til udlandet. Her er det blot vigtigt, at du husker, at leasingselskabet skal kunne tjene penge på at flexlease bilen, og det vil derfor ikke være en forretning for dig, men for dem. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen