Vi er muligvis det eneste onlinemedie, der tager kampen op med de etablerede trykte mandemagasiner. Vi synes det er sjovt og vi kæmper, men vi mangler input fra DIG!

 

Lige nu søger vi frivillige bloggere, som har lyst til, at blive en del af redaktionen og skrive om alt fra biler til generelle historier og nyheder, der interesserer mænd.

 

Du vil selvfølgelig få adgang til fede events, sjove pressearrangementer, lån af gadgets osv. - og med backup fra vores redaktion i København, vil du få hjælp og feedback på dine artikler.

 

Du skriver artiklerne hjemmefra i din fritid, og sender dem til os, så klarer vi resten!

 

Du behøver hverken have en fin uddannelse, eller andre sære krav, men du må gerne have noget på hjertet og holdninger til livet og ikke mindst de ting, du skriver om!

 

Hvad er Connery.dk
Connery.dk er tænkt, som et samlingssted for mænd. Et sted, hvor vi kan kigge på hurtige biler, damer , udveksle modetips og se sjove videoklip.

Vi er en lille flok iværksættere, som synes det er sjovt at skabe noget fedt, og vi har fingrene i de fleste ting, som vi mænd kan lide.

Vi stiller mellem 70-100.000 læsere til din rådighed, så der er rig mulighed for, at få afprøvet at skrive til en bred forsamling.
 

Tror du det her er noget for dig? 

- så smid os en e-mail her: [email protected]

Fortæl lidt om dig selv, din alder og hvilken by du kommer fra, så tager vi den derfra!


Vi ser frem til at høre fra dig

Redaktionen

Tilbage til toppen