Jaguar F-Pace i hot'n'cold test

Jaguars Cross-over kan holde til andet, end at være pæn29. juli, 2015 - kl. 10:45
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Når nu 2015, er et år, hvor man er gået all-in på at levere skurke-biler til en Bond-film, er det vel også på sin plads, at sørge for at teste bilerne i mere ekstreme forhold. En bad guy kan gå fra atomkrig til global istid på 0,5 sekunder, i hans planer om at overtage verdensherredømmet, og det skal hans bil også kunne. 

Men spøg til side, for den kommende Jaguar F-Pace er selvfølgelig ikke en skurkebil (Jaguar C-X75 derimod..)

Jaguar F-Pace to the extreme
Del videoen med dine venner

I videoen her, kan du se hvordan F-Pace bliver testet i bidende kulde i det nordlige Sverige, ved -40 grader - for derefter at tage turen til Dubais ørken og 50 graders varme.

Formålet med disse tests er at sørge for at bilen er optimeret til alle forhold, også de mest krævende. Som noget helt nyt er en Jaguar også blevet testet ved kørsel på grusvej, grusvej er nemlig også en del af testbanen ved Arjeplog i Sverige, som huser Jaguar Land Rovers 60 kilometer lange testfaciliteter. Optimale forhold til at teste systemer som Dynamic Stablity Control, All-Surface Progress Control, og selvfølgelig til at kalibrere firehjulstræk. 

Overvej hvor fedt det kunne være at fyre en firehjulstrækker af, på sådan en testbane? Måske man skulle skifte karrierevej til testkører... 

Jaguar F-Pace får verdenspremiere på motorshowet i Frankfurt til September, og kommer i handel i 2016.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen