Ken Block og Ford Focus RS på Goodwood Festival of Speed

Den nye RS har fået officielle tal på ydelsen!26. juni, 2015 - kl. 15:30
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Ford slipper deres partner in speedcrime, Ken Block, løs til Goodwood Festival of Speed. Gymkhana køreren tager den nye Ford Focus RS med, og i samme omgang, har Ford offentliggjort de endelige tal på motoren.

I månedsvis har medier verden over blevet spekuleret, argumenteret og diskuteret omkring den endelige ydelse i Fords nye super-hatchback, Focus RS. Nu er det slut med spekulationerne, for Ford sætter i dag tal på den helt præcise ydelse i forbindelse med Goodwood Festival of Speed. 350 hk har Ford Performance-motoringeniørerne tryllet frem i den fantastiske EcoBoost-motor. Den 2,3-liters EcoBoost-motor konstrueret 100 pct. i aluminium og med fire cylindre er kendt fra den nye Mustang, hvor den yder 314 hk, men i denne særlige RS-videreudvikling yder motoren altså 36 hk mere.

Læs også: Motorsektionen tester Ford Focus 1.5 EcoBoost

Ford er på vej med flere Performance biler

Ford Focus RS er en vigtig brik, i et puslespil der indeholder i alt 12 lanceringer, i Fords specialafdeling; Performance. 

Den nye Focus ST og supersportsvognen Ford GT hører også til i den række af spændende biler, der indleder en ny æra for Fords specialafdeling for sportslige modeller.

Historisk set er den nye Focus RS den tredje generation. Første generation blev introduceret i 2002 med en ydelse på 215 hk, mens generation nummer to fra 2009 ramte markedet som en bombe med en ydelse på hele 305 hk. 

Ford Focus RS
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen