Kolding er det bedste sted at købe BMW

Ihvertfald hvis du spørger deres kunder



26. oktober, 2014 - kl. 12:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Bayern AutoGroup Kolding modtog i starten af oktober 2014 den fornemme pris som Danmarks bedste BMW forhandler. Hvert år kårer BMW Danmark den bedste salgsafdeling og det bedste serviceværksted blandet landets BMW forhandlere. Vinderen af begge titler blev Bayern AutoGroup Kolding – en forretning i Danmarks største netværk af BMW og MINI forhandlere. 

”Vi er ovenud stolte over at modtage prisen som Danmarks bedste BMW forhandler. Mine kollegaer og jeg arbejder ud fra devisen om, at det skal være en stor oplevelse at være kunde hos os. Det kræver, at de fundamentale ting for kundeoplevelsen fungerer – som eksempelvis korrekt udført service af bilerne, overholdelse af aftaler og imødekommende betjening – altid er 100 % i orden”, fortæller filialdirektør Søren Vinderslev fra Bayern AutoGroup Kolding.

Kåringen af Danmarks bedste BMW forhandler bygger på resultaterne af en række omfattende kundetilfredshedsmålinger, som løbende foretages blandt de BMW ejere, som er i kontakt med en forhandler. Det er dermed kunderne, der suverænt bestemmer, hvor i landet, man finder Danmarks bedste BMW forhandler.

Så hvis du går og tumler med købeplaner, er Kolding en overvejelse værd.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen