Land of Quattro

Audi-reklame med selveste Tom K som speaker10. oktober, 2013 - kl. 08:00
Forfatter: Motorredaktionen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

A4 Allroad Quattro
Tom Kristensen har gjort Audi folkekært, og Danmark Audi-kært. Eller, ihvertfald et godt stykke hen ad vejen.
Nu har Audi lagt sig i pole position for at markedsføre Audi Quattro til danskere - og selvfølgelig er Tom K med på holdet.

Audis firehjulsteknik; Quattro, så dagens lys første gang, på biludstilling i Genevé i 1980. Siden da er det gået støt fremad med teknologien, og Audi har gjort store landvindinger i både motorsporten og blandt den mere civiliserede bilpark. I 2001 rundede Audi 1 million biler med Quattro-mærkningen og markerede det med blandt andet introduktionen af Audi A8 L, der på tidspunktet var den kraftigste serieproducerede limousine, selvfølgelig med quattro som standard. 
I år, 2013, rundede produktionen af Quattro-modeller 5 millioner.
A4 Allroad Quattro
Som Tom så fint siger og som filmen også underbygger, har Audi Quattro også hjemme i Danmark. Firehjulstræk er nemlig ikke kun forbeholdt for bjærgræs og rally, nej det hjælper nemlig også på sikkerheden i et Danmark med meget omskifteligt vejr, glat føre, snestorme og des lige. Nå ja, og så er en stor voldsom Audi vel også lidt af en våd drøm for de fleste mænd?

Nu kan du komme ud og køre Audi Quattro i 24 timer - og det kan du læse meget mere om, ved at klikke på linket i videoen ovenfor.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorredaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen