Minimal teaser for den nye R8 [Opdateret]

Vi ved hvordan lygterne skal se ud, og nu ved vi også hvor de sidder!26. februar, 2015 - kl. 11:15
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

I dag løftede Audi en minimal del af sløret for den kommende R8'er. Her er det forlygterne vi får et lille blik på, og mens Audi i deres pressemeddelelse skriver, at vi først får bilen præsenteret til efteråret, er der begyndt at dukke forskellige spyshots, og copycats op.

Det forstår man godt, for hvis den nye R8 var en stripper, ville publikum nok nærmere bliver utålmodige, frem for teaset.

I pressemeddelelsen lyder det blandt andet, at den nye R8 kommer til at sætte nye standarder for superbiler, og mere specifikt om lygterne:

Hver forlygte er udstyret med et lasermodul, som igen indeholder fire højtydende laserdioder. Modulet samler de fire laserstråler, som udstråler et intensivt, blåt lys. Herefter omdanner en fosforkonverter det blå lys til rent hvidt lys. Som kendetegn bærer laserforlygterne en blå lyssignatur. Som standard er den nye R8 udstyret med LED-forlygter, og alle lysfunktioner leveres med 37 lysdioder pr. forlygte.

Laserspottet til fjernlyset fik debut i sommeren 2014 i Audi R8 LMX, som er en specialversion af R8-forgængermodellen. Umiddelbart forinden blev det anvendt i racerbilen Audi R18 e-tron quattro i forbindelse med 24-timers-løbet i Le Mans. Laserspottet er den nyeste teknologi, der indgår i serieproduktionen, fra en lang række af lysinnovationer.

Kilde: Audi.dk

Senest lækkede billede af den nye R8, giver et godt billede af vognen:

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen