Ny dansk udlejningsplatform vil skabe vækst i provinsen

15. april, 2020 - kl. 08:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret 

Biludlejning er et markant voksende område på markedet. Desværre forholder det sig sådan, at der ved en stor andel af udlejningsfirmaerne ofte ses en ubalance mellem service og pris. 
Måske har har du, ligesom mange andre, bekymringer som blandt andet benzinpriserne under lejen, frygten for at beskadige det lejede køretøj eller besværet ved at afhentning? Bekymringer der måske helt afskrækker dig fra at overveje at leje af  bil? 

Af denne grund har platformen Hej.Oscar.dk for øje at gøre op med den herskende biludlejningsmetode i Danmark og altid sikre kunden balance i god service til en fair pris. 

 

Så mange muligheder får du med et lejet køretøj

Viften af køretøjer rammer bredt hos Oscars Biludlejning.
Du kan leje alt lige fra personbiler og trailere til autotransportere og flyttebiler, som stilles til rådighed, så du altid kan leje netop det køretøj du ønsker..  
Udlejningen, der udbydes gennem et at de mere end 95 udlejningssteder landet over, henvender sig både til landets borgere, men appellerer ligeledes til de danske og udenlandske turister der besøger landet.  Måske har du brug for en flyttebil eller en trailer til at klare det praktiske arbejde, eller måske søger du en let og fleksibel måde at komme fra A til B og nyde Danmarks mange smukke og skønne stede o og seværdigheder, uden at gøre sig afhængig af offentlig transport. På den måde frigiver du mere frihed og overskud på din ferie.

 

Altid retfærdige priser 

HejOscar.dk har et vigtigt fokus i øje, nemlig at sikre priser, der altid skal være fordelagtige for den enkelte kundes ønsker og behov under lejemålet. Derfor bringes priserne for kortsigtet og de mere langsigtede lejemål ned. Mere konkret betyder dette, at du som kunde hos HejOscar.dk kan sikre dig priser helt ned på 249,- pr. dag, hvis du står og mangler en personbil en eller få dage. Til de langsigtede lejemål kan du leje et køretøj fra 99,- kr. pr. dag i lejeperioder på minimum 28 sammenhængende dage. På denne måde vil du altid blive garanteret den mest retfærdige pris - uanset længden af dit lejemål.

 

Afhentningssteder i nærheden af dig 

Efter valget af dit ønskede køretøj, samt udlejningstidspunkt for lige netop dit formål,  er det eneste tilbage blot at afhente køretøjet. Allerede på nuværende tidspunkt har Oscars Biludlejning mere end 95 udlejningssteder, som du finder i hele Danmark - Både i storbyerne og i provinsen.  Med stor garanti sikres du dermed et afhentningssted af dit køretøj nær dig ,og derigennem få den fulde udnyttelse af din lejeperiode. 

Denne artikel har måske gjort dig klogere på de fordele biludlejning vil kunne have for dig, samt hvilke parametre, der kan gøre netop dit lejemål mere fordelagtigt og bekvemt for dig. 
Hos HejOscar.dk sammenflettes elementer som, stort og bredt udvalg, fleksibel afhentning landet over og ikke mindst altid lave priser. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen