Ny Konceptbil fra Mazda

Mazda HAZUMI8. april, 2014 - kl. 15:00
Forfatter: Rasmus Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Mazda viser deres nye konceptbil, på dette års Geneve biludstilling.

Den nye Mazda har fået efternavnet Hazumi og er lidt over 4 meter lang og har en akselafstand på 258,5 cm. Designet på Mazda Hazumi kan vedst betegnes som videreudvikling af mazda's prisbelønnede designkoncept "KODO - Soul of Motion". Det blev indført med Mazda CX5 og er siden det blevet benyttet til den nye Mazda6 og Mazda3, som har stor succes.

Mazda Hazumi er blevet udstyret med en nyudviklet 1,5 liters SKYACTIV-D dieselmotor, med en 6-trins automatisk gearkasse.

Det er en stærk og omdrejningsvillig motor og med et CO2 udslip på under 90g/km, er det en motor med meget ren forbrænding. Noget nyt for biler biler i denne klasse er Mazda Hazumi udstyret med mange avancerede sikkerhedssystemer fra storebrødrene Mazda6 og Mazda3.

Tilmed er den blevet udstyret med INFOTAINMENT-Systemet fra den nye Mazda3, der omfatter blandt andet et stor touch screen på 7 tommer og et head-up display. 


Navnet HAZUMI er selvfølgelig japansk og betyder  "springe op", hvilket jo er meget velvalgt til denne mindre Mazda, der ser ud til at være sprængfyldt med energi og kræfter.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Møller Vermeulen Følg på:

 - Rasmus er det tekniske wunderkid på redaktionen. 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen