Ny Porsche 911 Turbo Cabriolet

Porsche lancerer ny 911 model



23. maj, 2007 - kl. 11:01
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Elsker du også og køre 310 km/t med vind i håret, og spare penge på benzin? Så er den nye Porsche 911 model lige noget for dig!
Porsche lancerer senere i år, nærmere bestemt den 8. september, en ny model i 911-serien. Den nye 911 model bliver en 911 Turbo Cabriolet, og det er ikke helt tilfældigt at de gæve gutter i Stuttgart har valgt en Cabriolet. For det er nemlig i år, er det 20 år siden, Porsche lancerede sin første åbne model af 911 Turbo. Det vil betyde, at denne model ikke kun bliver endnu en ny i rækken, men en 20 års jubilæums model.

De kære ingeniører hos Porsche har da også sørget for, at denne nye Cabriolet model bliver noget særligt, ifølge dem selv. De skulle nemlig have opnået en god brændstoføkonomi uden at miste ydeevne ved en god aerodynamik og en avanceret motorteknologi. Der er bare den hage, at motoren, som er en 6-cylindret 3,6 liters boxermotor udstyret med bi-turbo, er præcis den samme der sidder i Coupéen. Så hvorvidt der er tale om noget helt særligt, kan tages op til diskussion.

Dog skal man ikke kimse af, at man nu får muligheden for køre 310 km/t med vinden i håret en varm sommerdag, til den nette sum af kr. 3.257.894,- inklusiv alle afgifter.  Til de penge får man også en af Porsches topmotorer, som yder ikke mindre end 480HK, går de magiske 0-100 på 4 sekunder og har et moment på 620Nm. Og til dem der ikke kan få nok, så giver den valgbare 'Sport Chrono'-pakke mulighed med 'overboost'-funktionen for, at opnå hele 680Nm.

Det vigtigste ved Cabrioleten er dog næsten, at den har et brændstofforbrug på 12,9 liter pr. 100 km, hvilket ligefrem gør den til en økonomisk sportsvogn! For hvem vil ikke køre sportsvogn og spare lidt håndøre på benzin?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen