Om det er Route 66 eller en tur til Herning, komfort er vigtigt

22. december, 2017 - kl. 14:01
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Ruten der går tværs gennem USA fra Chicago til Los Angeles og strækker sig over 2500 km.  Er en af de mest ikoniske roadtrips der eksisterer i verden.  Det er den første vej der går tværs gennem USA og var i en stor periode det eneste bindeled mellem østkysten og den vestlige del af USA. Under turen kommer man igennem hele tre tidszoner og otte forskellige delstater. Der mange overvejelser at gøre sig bl.a. valg af den rigtige bil.

 

Valg af bil

At krydse USA som har som har indeholder så meget forskelligt kuperet terræn og store temperaturforskelle, medvirker, at din bil skal være i robust og have gode køreegenskaber uafhængigt hvilket slags vejr der måtte være.  Hvis det skal en bil i den amerikanske ånd, vil det god robust Ford Mustang Gt kan være at foretrække.

 Denne bil har stærke køreegenskaber og rummer af motorpower, som kan klare selv de største bakker eller endda bjerge.  Bilen har forstærket karrosseri og det hjælper med at gøre den mere stabil på snørklede og krogede veje.  I den kontekst er der en såkaldt bakkestarter, der forhindre bilen i at trille baglæns eller forlæns, hvis du starter på en bakke.  

Derudover kan du veksle imellem flere forskellige køretilstande, som normal, sport, track og  sne eller vådt. Hver enkelt indstilling påvirker bilens respons og gearskift.  Dertil har bilen elektronisk servostyring, som justeres automatisk, med henblik på, at du nemmere kan styre bilen og opnår fastere styring på bl.a. motorveje. Ydermere har bilen et stabilitetsprogram, hvor hver enkelt hjul bliver overvåget er lige helt i vinkel med den retning bilen køre.  

Lige så vigtigt er at den indvendige komfort, hvor mustangen igen ligger over gennemsnittet.  Her kan du indstille kabinelyset lige efter din smag, hvor du faktisk har mulighed for at skræddersy de enkelte lampers farve efter dine egne favoritter ved funktionen Mycolour.  Samtidig kan du installere gearskift ved rettet, så man får følelsen af at køre i en vaskeægte racerbil.  

Alt i alt er den nye Ford Mustang GT alle de egenskaber der skal til, uanset hvilke udfordringer der måtte komme på route 66. Den nye Ford Mustang GT er derfor den ultimative lejebil, hvis du skal på road trip til USA. Det er muligt at finde andre biler ved billig billeje i USA.

 

Ny eller brugt?

Der er mange ting at overveje inden man køber en ny bil. Først og fremmest, hvilket behov skal bilen dække, er det en man skal sidde flere timer i hver dag, så er god komfort et krav. Men skal den primært kun bruges til at køre 5 km til og fra arbejde, samt til at handle ind med, så er det ikke nødvendigt at købe en helt ny.

Der er mange fordele ved at købe en ny bil, her er ingen reparation, den nyeste teknologi og bedste komfort, så turen fra A-B bliver som en drøm. Dertil er køreoplevelsen og motorens ydeevne svær at sætte en finger på, men det er samtidig også en kostelig affære, at købe den helt nye drømmebil.  Der er ingen biler der stiger i værdi, så på den måde er det en dårlig forretning at købe en fabriksny bil. Derfor er der utroligt mange, som investerer i en brugt bil, hvilket ikke nødvendigvis behøver at være en negativ oplevelse.  En af de største fordele ved at købe en brugt bil, er selvfølgelig den billigere pris og ofte det første man hæfter sig ved når man køber brugt.  Hvis man har stor interesse for biler, så betyder den billigere pris, at man formentlig har muligheden for at prøve flere biler i løbet af et enkelt, da man simpelthen har råd til dem.  Dertil skal bilens størrelse overvejes, skal det være en mindre bil eller snare en familie bil, så kan køb brugte stationscars, som er garanti for rummelighed.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen