Opel Grandland X: Et kompromisløst valg

Fornyelse er skønt, og sådan er det også tilladt at tænke om Opel Grandland X, der er Opels første model i det populære crossover SUV-segment.

22. november, 2017 - kl. 11:50
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Fornyelse er skønt, og sådan er det også tilladt at tænke om Opel Grandland X, der er Opels første model i det populære crossover SUV-segment.  

Den bringer komfortelementerne fra 4-hjultrækkernes verden ind i mere urbane situationer, så man får lidt flere fordele fra begge verdener. Altså: En høj personbil, der har et mere sportsligt og voluminøst udseende end den hurtigt uddøende MPV-klasse. Det er en livsstilsbil, der indbyder til det aktive liv uden at gå på kompromis med komforten - en livsstil, som mange efterhånden søger, da det moderne menneske gerne vil have multifunktioner og muligheden for at gøre de ting, man lige har lyst til.

 

Sportslige dyder

Der er ingen tvivl om, at Grandland X taler til manden, der ikke vil gå på kompromis med køreglæde eller praktiske forhold, og med en videreførelse af Opels nye designidentitet, er SUV’en overraskende sportslig og maskulin i udtrykket. 


Hurtig og økonomisk

Motorprogrammet i Opel Grandland X byder blandt andet på de økonomiske 1.2 liters benzinmotorer, der trods størrelsen byder på kvikke 130 hestekræfter og 19.6 kilometer per liter brændstof ved blandet kørsel.

Aldrig gå ned på udstyr

Også kabinen inviterer til en kompromisløs oplevelse, hvis man har sans for at selve rummet skal være en del af køreoplevelsen ligeså. Opel-kendere vil vide, at mærket er garant for både høj kvalitet, logisk indretning og selvfølgelig et komfortniveau lidt over standarden - en tilstand i bilen, som de fleste nye bilejere søger, da man førhen ofte har måttet gå på kompromis med enten specialudstyr eller komfort. Her får man lidt af de bedste fra de forskellige kategorier kombineret i en fornøjet køreglæde over hele linjen. Innovation-pakken byder ikke blot på sæde- og ratvarme, men også 7” touchscreen Intellilink radio, intelligent fartpilot, regnsensorer og nøglefri betjening, blandt meget andet. 

 

Prøv for sjov: Byg din egen Grandland X her.  

Grandland X er ikke en lille SUV, som de mange kompakt-SUV’er i B-klassen vi har set premiere på men derimod en mere fuldvoksen en af størrelsen, der rent faktisk både kan pakkes til familielivet eller en tur ud på landets mere snørklede veje - af den slags, der tager føreren på et eventyr.

Vi ser til stadighed flere og flere høje SUV-type biler i trafikken, og det er ikke svært at forstå, hvorfor mikrobilerne stille og roligt må overlade de store vækst i salgstallene til de større, mere praktiske og nogenlunde økonomiske SUV-modeller. Nå ja, og så er der jo også noget med sikkerheden: Grandland X har modtaget topkarakteren på fem stjerner i EURO NCAP crashtest - en label, der både tiltaler den beskyttende familiefar såvel som den vovede eventyrer.

 

Priserne starter på godt 270.000 kroner, og for de penge er der 16” fælge, Radio R 4.0 basisradio med Bluetooth, el-ruder for og bag, el-indstillelige og opvarmelige sidespejle, hastighedsskilteassistent, intelligent fartpilot og hastighedsbegrænser, aircondition og boardcomputer med som standardudstyr. 

Du kan blive endnu klogere på Opel Grandland X her. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen