Sådan kan du finansiere din drømmebil





7. august, 2018 - kl. 07:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Drømmer du om ny bil, men afholder din økonomi dig fra at gøre mere ved det? I så fald bør du undersøge de aktuelle finansieringsmuligheder. En bil kan finansieres på mange forskellige måder, hvorfor du ikke behøver at opgive din store bildrøm. Her får du nogle konkrete idéer til, hvordan du kan finansiere bilen. 

 

Det oplagte valg; et lån i banken 

Indser du, at din opsparing ikke rækker til den ønskede bil, bør du lægge vejen forbi din lokale bank, hvor du kan forhøre dig om muligheden for at optage et billån. Ingen regler uden undtagelser, men det er som regel billigst at låne penge i banken, hvorfor det er her, at du bør starte med at henvende dig. 

I første omgang bør du undersøge, hvor mange penge du selv kan smide på bordet. Jo flere penge du selv kan byde ind med, desto færre penge skal du låne, og desto billigere bliver dit bilkøb dermed. Det er helt uforpligtende at anmode om et billån, så hvad venter du på?

 

Udnyt din friværdi 

Som boligejer er det næppe gået din næse forbi, at du kan låne op til 80 % af boligens værdi. Hvor mange penge du rent faktisk kan låne i friværdien afhænger primært af boligens værdi, restgæld og kommune. Du kan evt. gøre brug af en online beregner, hvis du er i tvivl om, hvor meget du kan låne. 

Du har selv mulighed for at øge friværdien ved at foretage forskellige boligforbedringer. Du kan f.eks. øge værdien ved at investere i solceller eller renovere dit gamle køkken. Dog skal du være bekendt med, at ikke alle forbedringer er lige gunstige. 

 

Finansier en del af købet med din gamle bil

I dag er der rigtig mange bilforhandlere, som tilbyder at tage din gamle bil i bytte for den nye. Det foregår som regel ved, at du får en kontant rabat på din nye bil. Rabattens størrelse afhænger helt naturligt af din bils alder, stand, model og andre faktorer. Det er ikke desto mindre noget, som er værd at overveje. Med denne fremgangsmåde kan du slå to fluer med et smæk, da du både kan få fingrene i din drømmebil og samtidig komme af med din gamle bil. Det bliver ikke meget lettere. 

Er du på udkig efter en miljørigtig, driftsikker og moderne bil, så kan du med fordel besøge en kia forhandler. Kia hører i øjeblikket til blandt de mest populære bilmærker blandt både familier, par og ældre. Den sydkoreanske bilproducent har måske også en bil efter din smag. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen