Tesla Model S - S for POWER.

Ny model og øget fokus på Danmark16. oktober, 2014 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Tesla er efter en længere årrække, for alvor ved at blive et fast begreb i bilernes verden. Den amerikanske elbil-fabrikant har haft en kæmpe succes med deres modeller hidtil, og mens vi venter på en serieproduceret bil til en overkommelig pris, kan vi gå og drømme lidt om den nye variant af Model S.

Tesla Model S P85D - D for dual motor!

Model S, er en gennemført flot sportssedan, der starter ved omkring en halv million på danske plader. Men, for et par dage siden blev P85D udgaven af Model S annonceret, og det ligner en gennemført superbil, ihvertfald på specifikationerne.

P85D er en dual-motor udgave Model S. Den kører på en 85 kWh performance opsætning, har motorer på begge hjulsæt, og dermed firehjulstræk. Det giver en helt afsindig ydelse af 515 kW motorstyrke. For jer der gerne vil sammenligne med en forbrændingsmotor, svarer det til 691 HK.

Det gør at rækkevidden desværre "kun" er på 440 kilometer, ved en gennemsnitsfart på 105km/t. Til gængæld skyder den en acceleration fra 0-100 på bare 3.4 sekunder. Just wow.

Herligheden kan blive din for lige knap en million kroner, og det er med dansk moms. 

Europas største ladestation bliver opført i Danmark. 

Med en elbil, er der selvfølgelig en begrænsning, i at der gerne skal være powerladestationer til rådighed. Problem? Ikke i Danmark.

Tesla har i år investeret et tocifret millionbeløb i miljørigtige danske hurtiglade-stationer til elbiler. Snart åbner de Europas største ladestation i Køge. Tesla støtter op om den Danske infrastruktur til elbiler ved at tilbyde andre operatører at tilkoble sig Teslas ladestationer kvit og frit for derved at spare millioner i tilslutning og installation. Dette sikre lademuligheder til alle elbiler på steder, hvor det ellers ikke ville være rentabelt.

Du kan læse meget mere om Tesla opladning her: TeslaMotors.com

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen