Tre trin til at det bedste billån

22. februar, 2021 - kl. 15:30
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Står du og skal købe en ny bil? Mange vælger at låne til bilkøb, så de kan få råd til drømmebilen hurtigere. På grund af de lave renter er lån meget billige for tiden. Det gælder også lån til køb af bil. Det er vigtigt, at du er velovervejet, når du vælger dit lån. Forberedelse og forhandling kan spare dig for flere tusinde kroner i fremtiden.

Vi har samlet tre tips, så du er sikker på, at du finder det helt rigtige billån. 

Indhent forskellige tilbud

Mange bilkøbere har ikke undersøgt deres muligheder for finansiering på forhånd. Forhandleren vil ofte tilbyde et lån, men det kan spare dig mange penge, hvis du undersøger hvilke andre lånemuligheder, der er på markedet, både banklån og privatlån er ofte en mulighed. 

https://www.mybanker.dk/sammenlign/billaan/ kan du sammenligne billån. Det er intuitivt, brugervenligt og tager kun kort tid, men det kan spare dig for rigtig mange penge. Først udfylder du en låneansøgning og i løbet af ti minutter, vil du få tilbud fra forskellige låneudbydere. Det giver dig et godt sammenligningsgrundlag, og du har en bedre forhandlingsposition, når du kender dine muligheder.

På Mybanker kan du sammenligne alle de parametre, der er vigtige for prisen på dit lån som ÅOP, oprettelsesgebyr og din forventede månedlige ydelse. Sådan skaber du let et overblik over, hvad dit billån kommer til at koste dig. 

Vær forberedt

Når du kender dine muligheder, så kan finde det rigtige lån for dig og din økonomi. Hvis din bilforhandler eller bank foreslår dig et lån, så er det vigtigt, at du ved hvad der ellers er på markedet. 

Alle mennesker har forskellige prioriteter, når det kommer til lån. Sæt dig ned og lav et budget, så du har overblik over hvor lang løbetid, du ønsker på dit lån, og hvor meget du har lyst til at betale hver måned. Det er vigtigt, at dit lån ikke er en impulshandling, men en velovervejet beslutning.

Husk at forhandle

Du skal ikke være bange for at ‘prutte om prisen’. Ofte kan du presse låneudbyderen på omkostninger eller renter. Hvis du kan præsentere en låneudbydere, for de andre tilbud på markedet, så står du i en stærk position til at forhandle dig til det bedste lån på markedet. De er interesserede i, at du låner hos dem, så de vil givetvis matche det tilbud, du har fået fra en anden udbyder. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen