Varm op til Nordjyllands største BMW træf 2016

11. september, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Sommeren er gået på hæld, og vi må med tårer i øjnene vinke farvel til den sidste varme og lyse nætter.
Det har været skønt at tilbringe sommeraftener ved kuglegrillen, eller op ad fairway på golfbanen, men efteråret har ligeledes massere at byde på.

Nordjyllands største BMW træf bliver afholdt af de to store facebookgrupper BMWsociety og BMWdanmark. Inspirationen er taget direkte fra tidligere tyske træf, hvor store fangrupper slår sig sammen, om at afholde enorme events, der ofte vare weekenden igennem.

Det store BMW træf bliver afholdt:

D. 11-09-2016
Kl 12 – 18

Hadsundlandevej 430
9260 Gistrup

Eventet er tidligere blevet afhold i Ålborg, hvor der var et overraskende stort fremmøde af både deltagere og gæster. Denne gang afholdes eventen i Gistrup, Nordjylland, hvor forventningerne i den grad er høje til både deltagere og gæsteantal.

Her er 3 gode måder, at varme op til Nordjyllands største BMW træf på:

 

Gør bilen klar til afgang

Eventen bliver afholdt i Nordjylland, og der kan derfor være en lang transport til og fra stedet. Frem mod weekenden kan det være en god ide, at sikre sig at bilen er klar til afrejse, så der ikke sker uventet situationer på vejen dertil, hvilket vil medføre forsinkelser, ingen er interesseret i.

Allerede i ugen op til eventen kan det lade sig gøre, at bestille de nødvendige reservedele til bilen, så der sikres mod ubehagelige overraskelser på vejen til den store begivenhed. På landberg.dk er det muligt at bestille reservedelene allerede op til weekenden, så der på den måde spares tid på selve dagen.

 

Kom i den rette stemning

Allerede aftenen inden vil det kunne anbefales, at gøre noget for at komme i den rette ”mande” stemning frem mod dagen, hvor eventen løber af stablen. Turen er både henvendt familier og vennegrupper med hang til biler med fart og glans. Det kan anbefales at mødes allerede aftenen inden, over et glas vin eller en god whiskey, for at forventningsafstemmer den store BMW dag.

 

Husk kameraet

På træffet i Nordjylland vil der være BMW biler for enhver smag. Træffet afholder konkurrencer inden for en lang række kategorier. Det er blandt andet:

Flotteste bil
Flotteste fælge
Flotteste motorrum
Best Old school bil

Det er derfor vigtigt at huske kameraet, da der helt sikkert vil dukke nogle helt fantastiske biler op til denne event. Der må tages billeder af alle bilerne, så om det er for at hente inspiration eller bare for at forevige oplevelsen er den en god ide at oplade kameraet.
  

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen