Volvo sætter salgsrekord med Kina bag roret

2014 - Et rekordår for Volvo

7. januar, 2015 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

2014 blev nyt rekordår for Volvo, og svenskerne forventer, at salget vil fortsætte med at stige i 2015. I 2014 blev der solgt 8,9 procent flere Volvo’er, og dermed blev der sat ny rekord med 465.866 solgte biler. Samtidig var december 18. måned i træk med stigende salg, primært drevet af vækst i Kina og Vesteuropa.

Næsten en halv million solgte biler. Ikke dårligt, vil mange sige, men det skal være endnu bedre, ihvertfald hvis man spørger Håkan Samuelsson:

”2014 blev et godt år. Rekordsalget viser, at det er lykkedes os at komme vidt omkring. Samtidig tjener vi penge, og det agter vi at blive ved med. Det er vigtigt, fordi det betyder, at vores vækst bygger på et bæredygtigt grundlag. Vi regner med fortsat vækst på alle markeder næste år”.
 
Volvo Cars er halvvejs gennem en global forandringsproces, der indebærer, at produktprogrammet bliver totalt fornyet inden for de næste fem år, introduktion af en ny, modulær chassisteknologi og af verdensnyheder på sikkerhedsområdet, nyt designsprog, ny drivlinearkitektur samt et program af tilslutningsmuligheder og -tjenester, der er førende i de respektive klasser.

Gennemgående er den mest populære bil fra Volvos side: Volvo XC60. Måske det snart var på sin plads at komme ud og testkøre den lækre crossover..

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen