VW UP x Roskilde Festival?

Den populære mikrobil kommer i en special festival edition



18. juni, 2014 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er i blandt dem der går og overvejer en lille UP, kunne det være du skulle kigge nærmere på den special edition der netop har ramt. 

VW special editions har tidligere vist sig at kunne holde prisen bedre end almindelige modeller, men det er selvfølgelig på den lange bane. Hvad der her og nu taler for at vælge en special edition kunne være lyden; Roskilde udgaven er nemlig blevet hooket op med lyd fra Fender!

"De seneste år har vi været en del af Roskilde Festival. Vi har hjulpet med transportopgaver og sørget for masser af up!tur for gæsterne. Men i år er vi gået all in og har skabt en særlig up! sammen med festivalen. Det er en bil for fans af Roskilde med fede festivaldetaljer, men det er ligeså meget en up! for alle, der elsker musik og god lyd", fortæller Ulrik Schönnemann, adm. direktør for Volkswagen.

Lydanlægget i up! Limited Roskilde Festival Edition er fra legendariske Fender®, der bl.a. står bag den klassiske Stratocaster, som et hav af berømte guitarister spiller på. Og med 300 watt forstærker, subwoofer og 6 indbyggede højttalere er der lagt op til store lydoplevelser.

De 200 up! Limited Roskilde Festival Edition kommer til salg hos udvalgte Volkswagen Forhandlere i løbet af juni. Prisen bliver fra kr. 117.600,-. Limited Roskilde Festival Edition er udstyret med et 300 watt Fender®-lydanlæg med subwoofer og 6 indbyggede højttalere, Roskilde Festival-logoemblem i chrome-look, samt benzindæksel med orange crowd-illustration. Den leveres med nummereret keyhanger fremstillet af teltdug fra Orange Scene. Foto viser en up! Limited Roskilde Festival Edition med 16” triangle letmetalfælge (ekstraudstyr) og deep sort perleeffektlak (ekstraudstyr)
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen