Oplev sydstatscharmen fra din feriebil

31. oktober, 2017 - kl. 14:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

USA skal opleves med to hænder på rettet, hvad end du er ny eller erfaren rejsende i det store land. Går du med overvejelserne om at tage turen over Atlanten for at opleve friheden på Highway 1? Glem for en stund de kendte destinationer, som New York og Californien, og søg i stedet længere ned ad mod de charmerende sydstater. Her finder du destinationer, der byder på varme himmelstrøg og autentisk sydstatsstemning, når det er bedst. Pak taskerne og forbered dig på en rejse der byder på countrymusik, barbecue parties i verdensklasse, vilde cowboys og skyggerne fra selveste Elvis Presley!

Det sydlige USA’s store vidder og afstande, giver en oplagt mulighed for at leje en bil og opleve den brogede, amerikanske historie helt tæt på. Sydstaterne er samtidig hjemland for USA’s tredjestørste storby Atlanta, som byder på skyskrabere, otte-sporede motorveje og internationalt forretningsliv, der både tæller CNN og Coca-Cola.

”Det nye syden”

På rejsen gennem sydstaterne er det oplagt at besøge hovedstaden i Georgia, Atlanta, som altid har været en af det sydlige Amerikas førende især inden for turisme. Atlanta er et forbillede for ”det nye syden”, som appellerer til børnefamilierne, der besøger byen for dens mange spændende seværdigheder for hele familien. Byen rummer alt det en storby skal lige fra utallige restauranter, museer, gallerier til koncerter, shopping-gader og autentisk amerikansk historie. Find rejser til Atlanta her på Travelmarket.dk og planlæg den helt perfekte rejse med tilpas mængde sydstatsstemning og moderne storby.

Mange vælger at flyve til Atlanta, leje en bil og fortsætte rejsen herfra mod det solrige Florida eller længere vestpå mod musikkens by Nashville eller Elvis’ hjem i Memphis. Ønsker du at starte ferien et andet sted fra, er det blot at bestille flybilletter hertil og leje en bil her i stedet. Atlanta ligger strategisk smart, som gennemkørsel på vejen nord eller syd på.

En rejse rundt i Sydstaterne er samtidig en god mulighed for at prøve en af de biler, du til dagligt kun kan drømme om. For mange er USA lig med de store amerikanske luksusflydere, som havde sin storhedstid i 1960’er og 70’erne. Er netop denne form for luksusbil en vigtig del af din drømmerejse, så kan du sagtens leje sådan én til ferien i USA. Hvis du derimod er på jagt efter en mere moderne men luksuriøs bil, finder du også én, der hører til i fornuftsklassen. Lej den bil der er med til at gøre din amerikanske drøm til virkelighed, og oplev USA som amerikanerne selv foretrækker det – med to hænder på rettet og den fulde frihed i bagagen.

Medbring friheden i tasken

USA er mulighedernes og frihedens land i mange henseender. Derfor er der mange, som bliver frygteligt skuffede, når de finder ud af, at de ikke kan tage deres frihed til at ryge med ind over grænsen, som de vil. USA har, som mange andre lande, strikse restriktioner om, hvor man må ryge og uddeler gerne bøder for overtrædelser af reglerne. Har du din frihed kær, kan du med fordel overveje at dampe på en Ecigaret i stedet for, da de ikke er en del af rygeloven. Find din Ecigaret her.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen