Aston Martin V12 Vanquish

Søger du den perfekte score-bil?27. februar, 2002 - kl. 12:24
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Her er den! Score-bilen over alle score-biler. Jeg kan love for, at den kan charme enhver dame nede på det lokale diskotek, og få hende til at glemme hendes kærestes Golf 4 med dobbelt udstødning og alu-fælge. Aston Martin V12 Vanquish er navnet på dette monster-lækre køretøj, der kan få en hver mands potens til at stige i løbet af et split sekund.

Den er udstyret med en 6 liters V12 motor, som rent ud sagt kan kick your ass langt ind i helvede. Den tager 0-100 km/t på små 4,7 sekunder uden problemer, men til gengæld har man så også lige brændt benzin af svarende til et helt års forbrug til en Lupo. Tophastigheden er 190 mil pr. time, det vil sige rundt regnet 330-340 km/t, men hva" fanden, når man kører så stærk tror jeg sgu de sidste kilometer er rimelig lige meget. Der er ca. 460 heste under motorhjelmen, men med chiptuning nu om dage kunne det nok forøges lidt, bare for sjov ikke?
Længden er 4,6 meter, bredden er 1,9 meter og højden er 1,3 meter. Det vil sige, at den er rimelig lav. Vægten er ca. 1800 kg uden forstærker, bas og højttalere til anlægget, hvis disse skulle være nødvendige. Jeg tvivler dog, fordi man bliver sgu aldrig træt af at høre den motor spinde.

Jeg må sige babefaktoren er helt i top. Selv da jeg viste bilen til min kæreste mente hun, at den ville være okay til en søndags tur på motorvejen, bare hun fik lov til at låne den engang imellem (dette kan der dog overhovedet ikke være tale om). Vi ved jo alle hvor dårlige og usikre kvinder er i trafikken.
Men hvis du vil have byens babe, synes jeg klart, at du skulle investere £158,000 i den. Jeg fortæller ikke prisen i dejlige danske kroner, fordi det kan vist være lige meget. Hvis man har råd, kan man få en bankrådgiver til at regne det ud for en. Ellers kan man besøge Børsens hjemmeside; de har valutakurserne.

Connery"s bil-skribent har desværre ikke haft mulighed for at teste bilen. Dette ville nu ellers være dejligt. Jeg tror helt sikkert, at jeg ville få en større viden om den, men hvem ville dog være så dum at låne sådan en bil ud til en fart-sindssyg handelsskole-elev uden hjerne??

Prøv at tjekke Aston Martins hjemmeside ud, den er for fed, masser af flash.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen