Classiko: Nyt autoværksted vil lave klassiske biler og young-timers for hele landet

Classiko giver nyt liv til gamle biler

29. januar, 2024 - kl. 08:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Det er ikke hver dag, vi får så spændende en nyhed, som den fra det nye klassikerværksted Classiko.

Værkstedet med det mundrette navn, har nemlig en helt speciel Motorsektionen-connection. For en del år siden, havde vi fornøjelsen, af at have en ung autoteknolog som skribent, Rasmus, skrev blandt andet en hel del portrætter af legendariske og klassiske biler - og den kærlighed, som han havde dengang, er han nu med til at følge helt til døren, i den nye virksomhed, som han er en del af. 

Det kan vi godt have armene oppe over hovedet på grund af, her på redaktionen.

Classiko er grundlagt på solide erfaringer med dybe rødder i autobranchen og det lokale. Virksomheden er iværksat af Steen Haugaard Fransen, Martin Pedersen og Rasmus Møller Vermeulen. 

I det daglige vil kunderne blive mødt af Rasmus, der kommer fra en stilling som leder af skadecenteret hos Sølvsten Biler i Viborg. Med sig bringer han mere end 10 års erfaring som værkstedschef hos det tidligere Quickpot og uddannelser som både automekaniker og autoteknolog.

De to medstiftere Steen Haugaard Fransen og Martin Pedersen bibringer stor erfaring med henholdsvis opbygning af værksteder og reservedelsproduktion som vigtige ben i den nye virksomhed.   

"Vi elsker biler og især klassiske biler! Vi mener, de har deres plads på landevejen og skal holdes i live. Bilerne har både historier, sjæl og egenskaber, der er værd at bevare i sin oprindelige stand.", fortæller Rasmus Møller Vermeulen, der er direktør for Classiko. 

I pressemeddelelsen, lægger man vægt på, at tage hånd om klassiske biler og young-timers, med et særligt fokus på europæiske og japanske mærker. Det kan altså være alt fra en Toyota Corolla over til en Porsche 911. 

Legendariske kræfter hentet ind til projektet

Særligt Porsche-delen, har fået et ekstra løft, for Classico har nemlig opkøbt Porsche-specialisten BL Auto. Brian Løkke er en af landets førende eksperter inden for Porsche - en højt respekteret person i den danske bilbranche kendt for sin dybdegående viden og passion for klassiske biler.

"Jeg ser frem til at bringe min ekspertise og kærlighed til klassiske biler til Classiko. Sammen vil vi udvide vores tilbud og service til bilentusiaster.", udtaler Brian Løkke, der også vil få sin daglige gang hos Classiko sammen med den trofaste svend Mads Thomsen.

"Vi går tilbage til de gamle dyder. På Gl. Skivevej 79 i Viborg, er vi i gang med at omdanne 1.500 kvadratmeter til vores nye værksted, så vi har pladsen der skal til - og vi ser frem til at vise vores kunder det gode, gamle håndværk", afslutter Rasmus Møller Vermeulen

Classiko slår dørene op til april 2024. I mellemtiden kan man kontakte Brian Løkke på Industrivej 20 i Oksbøl og få lagt en plan for den næste klassiker.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen