Hvorfor er det en god ide at lease din kommende bil?

19. marts, 2022 - kl. 20:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere bilejere er de seneste år begyndt at lease deres nye biler i stedet for at købe dem. At lease en bil betyder, at du i stedet for at skulle lægge flere tusinde kroner til udbetaling på din bil, i stedet kan “leje” den for en længere periode. Herunder kan du læse flere gode grunde til, hvorfor du bør lease din kommende bil.

Økonomisk det bedste valg

Medmindre du er den type bilejer der altid køber godt brugte biler med mange år på bagen, vil leasing af biler ofte være det økonomisk bedste valg for dig. Der er nemlig få ting, som du kan bruge dine penge på, som giver en større negativ afkast end investering i din bil. Uanset hvilken bil du køber, vil den kun kunne falde i værdi over tid, og selvom du kan få dele af udbetalingen til din bil igen når du sælger, svarer det ingenlunde til hvad du gav for den. For langt de fleste, vil det derfor være økonomisk smartere at lease din bil i stedet, da du her ikke betale nogen købesum for bilen.

Få råd til en bedre bil

Langt fra alle har råd til en større bil med masser af hestekræfter. Især ikke hvis de skal købe den. Leaser du en bil, kan du dog nemmere få råd til de noget større og stærkere biler. For eksempel kan du kaste dig ud i Porsche leasing eller leasing af en BMW og andre store mærker, uden at det koster dig kassen. Drømmer du om at skifte din gamle slidte Opel ud med noget federe, kan leasing hermed være det helt rigtige valg for dig.

Skift bil oftere

Foruden de økonomiske årsager samt ønsket om en større og bedre bil, vælger mange også at lease deres biler, da det gør det nemmere og billigere at skifte bil. Måske er du typen der bare godt kan lide at skifte din bil ud med en ny i ny og næ. Ellers måske bliver du bare let træt af den gamle, hvis den pludseligt begynder at blive dyr i udgifter til mekanikeren. Ikke desto mindre kan du med en leaset bil hurtigt og nemt skifte din bil ud, og du slipper så for at skulle ligge søvnløs i flere nætter, mens du overvejer hvor meget og hvor længe du fortsat ønsker at investere og smide i mindre reparationer og vedligeholdelse af din bil.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen