Bliv godt kørende med en elbil22. september, 2022 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Er du ved at kigge på ny bil? Så har du nok også opdaget hvor stort markedet for den slags er – eller, du vidste det formentlig allerede i forvejen. Der er rigtig mange ting, der skal tages stilling til og haves i mente, og I har garanteret været ved at kigge på jeres forbrug, behov og hvad I har brugt bilen til indtil nu, hvis I har haft en.

Desværre er biler noget af det, der hurtigt mister værdi, og derfor skal man heller ikke forvente, at det er en investering, man får særligt meget igen af, når bilen engang skal sælges. Men har I overvejet at købe brugt? Der er efterhånden kommet så stort et marked for elbiler, at de også kan fås i vidt omfang som brugtbiler. Med en brugt elbil har du muligheden for at dække jeres kørselsbehov, bidrage til den grønne omstilling og få en bil, der ikke taber nær så meget værdi som en ny bil.

Leasing eller kontant køb?

Når det kommer til biler, er der altid mange ting, man skal huske på. Hvor længe forventer I for eksempel, at I skal beholde jeres bil? Hvis I forventer, at den blot skal holde i et par år, før den skal skiftes ud igen, kan det godt betale sig for jer at kigge på, om I i stedet skal lease bilen. På den måde slipper I for at skulle sælge bilen, når I ikke længere skal bruge den, og I kender den månedlige udgift, der er på bilen.

Mange har været tilbageholdende i forhold til at investere i elbiler, fordi det har været svært at finde ladestandere. Nu er de efterhånden kommet op mange steder i de fleste byer, ligesom du får en ladestander til at installere hjemme i indkørslen eller garagen, så du ikke risikerer at køre tør for strøm.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen