Biljagt på budget - Del 1

Det er ved at være 2 år siden jeg sidst havde egen bil - og nu kan det være nok!



18. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Jeg har altid vidst jeg ville have bil, og allerede et par måneder inden jeg blev 18, havde jeg købt min første bil, (En Mazda 323F med klaplygter!!) der stod og ventede på kørekortet... Derfor er det lidt mærkeligt, at jeg sidder her, godt 8 år efter, og har været billøs i 2 år! 

Det er selvfølgelig en længere historie, med en masse studietid + SU, der ikke ligefrem fordrer bilejerskab. Så da jeg i 2012 måtte sige farvel til min Peugeot 306, på grund af et mindre frostsikrings uheld - Var der altså ikke de store midler til at fortsætte. Og jo, jeg har da også klaret mig OK, med offentlig transport, og ved at trække veksler på bekendte.

Men nu kan det sgu være nok!
I 2009 kørte jeg i denne lille Polo Coupe et års tid.
Som du kan se på billedet ovenover, Polo Coupé, har jeg typisk købt ældre biler...

Ja faktisk har altid købt ældre biler, som jeg kunne betale kontant. Nogen vil måske mene jeg har et problem med at binde mig. Men det er nok bare rart at vide at man kan bruge pengene på noget andet.

Det havde dog været min plan at købe en knap så brugt bil denne gang...
Desværre skulle det vise sig, at jeg skulle miste mit dagjob, da den pågældende virksomhed gik konkurs. Crap.. Men hvad gør man så?

Play it safe!

Efter at have siddet og regnet lidt på kronerne, og taget højde for worst case scenariet: Dagpenge i en længere periode - er præmissen blevet denne: Der er 15.000 kroner at købe bil for. (Incl evt. istandsættelse) Lidt af en udfordring - Men jeg har det godt med at arbejde kreativt udfra nogle faste definitioner, så derfor er jagten nu sat ind!

Vær med i jagten?

Lige pt. står jeg på bar bund. Jeg kan ikke helt find startpunktet for min biljagt - og derfor lader jeg denne artikel blive indledningen.
Kender du en der har den rigtige bil til mig, eller har du den selv? I galleriet kan du se HVOR langt der er fra drømmen til realiteten!

Jeg vil løbende blogge lidt om mine påfund her på siden. Håber du vil følge med!

Har du et tip? Smid mig en mail på [email protected]

Og hvis der skulle sidde nogen der har lyst til at reklamere i denne artikel-føljeton eller på den kommende vogn, så smid en mail den samme vej!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen