Derfor kan du med fordel køre selv på ferie

18. juni, 2019 - kl. 14:57
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Annoncørbetalt indhold

Sommeren står for døren, og rigtig mange danskere benytter ferien til at rejse udenlands. Vi danskere vil generelt gerne have luftforandring, opleve noget nyt, slippe væk fra hverdagens rutiner og nyde mere eksotiske steder end Danmark. Det betyder, at udvalget af rejsemuligheder i løbet af sommeren er stort, og det kan være svært at beslutte, hvad årets sommerferie skal indebære. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, får du her nogle gode grunde til at tage på kør-selv ferie. Trænger bilen til en udskiftning inden årets sommerferie, kan du tjekke sider som monni.dk, hvor du hurtigt og let kan skaffe penge til at få den ferie, du og familien tjener. Lån penge på www.monni.dk og kør afsted på alletiders sommerferie. 

Du får størst mulig fleksibilitet 
Hvis du vælger at pakke bilen og selv køre afsted på sommerferie, fremfor at flyve eller tage bus eller tog, får du den størst mulige fleksibilitet på rejsen. Du kan gøre holdt, når det passer dig, stoppe og tage en ekstra overnatning på vejen, hvis du bliver træt, blive en ekstra dag et sted, hvis du ikke har set nok og generelt bare lettere komme rundt og få set mere, fordi du har en bil til at fragte dig rundt. At køre selv giver især rigtig god mening til børnefamilier, hvor der ofte skal holdes lidt flere pauser, end ved eksempelvis par eller vennegrupper. Ved at pakke bilen og tage din partner og dine børn med ud på vejene, kan I let køre ind, hvis børnene bliver rastløse, hvis der skal holdes tissepause, hvis en bliver køresyg, eller hvis I blot ikke gider at køre mere den dag. 

Du er med til at passe på miljøet 
En af de største syndere i forhold til forurening er flytransport. Der bliver brugt ekstreme mængder brændstof på en enkelt flyvetur, og selvom der bliver forsket og arbejdet hårdt på at finde mere miljøvenlige alternativer, er det blot et faktum, at det er mere miljøvenligt at finde andre transportmuligheder. Hvor meget Co2 du udleder, når du tager bilen på ferie, afhænger både af biltype, din måde at køre på, hvor meget oppakning du har med samt hvor langt, du skal. Og det kan diskuteres, at det vil være mere miljøvenligt at tage en bus eller et tog, men hvis du har en forholdsvis ny bil, som kører langt på literen, og hvis du er opmærksom på, hvordan du kører, kan du sagtens undgå at forurene alt for meget, når du tager bilen på ferie. 

Der er plads til mere oppakning 
Igen er det en fordel for børnefamilier, at der er plads til mere oppakning i en bil, end der er på en flyrejse. Børnene kan få mere legetøj med, I kan selv have mad med hjemmefra, der kan pakkes ekstra solcreme og andet solbeskyttelse og meget mere. Husk dog på, at jo mere I pakker, jo mere brændstof bruges der, og der skal måske også være plads til at have lidt souvenirs med hjem fra rejsen. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen