Få råd til det, som du drømmer om

30. marts, 2020 - kl. 00:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

De fleste af os drømmer meget. Det kan være realistiske drømme om fremtiden, som vi bare ikke er nået til endnu, og det kan være drømme om ting, som højst sandsynligt ikke sker. Vi vågner desværre ikke op i morgen rig, kendt og 10 år yngre. 
Økonomien kan godt være lidt stram nogle gange, og det kan være svært at få råd til det, som vi gerne vil have råd til. Prøv at forberede dig på de ting, som er kedelige, og som vi ikke altid kan være forberedte på. 

Spar hvor spares kan
En ødelagt bil og store tandlægeregninger er ikke noget, som vi kan forudse, og det er altid penge, som vi godt ville have brugt på noget andet. Hvis vi sørger for at spare op til de ting, som ikke er sjove at bruge penge på, så får vi ikke et lige så stort chok, når vi pludselig skal sende en masse penge afsted til de dumme regninger. 

Derudover så er en ekstra opsparing ikke det værste, som man kan have. Størstedelen af os betaler af på lånet til huset og har gæld i bil.
Start med at kigge på dit forbrug. Det er både bæredygtigt og økonomisk ansvarligt. Der er mange ting, som vi i dagligdagen måske kan spare lidt penge på uden, at vi vil mærke det. Det er forskelligt fra familie til familie hvor, at man godt kan prioritere at spare nogle penge. 

Et tog- og buskort er også en stor synder på det månedlige budget, og der kan også der være penge at spare, hvis du nupper cyklen i stedet. 

Akut brug for penge
Nogle gange så er de uforudsete udgifter både større og mere uforudsigelige end de andre. 
Det er ikke sikkert, at I har nået at spare op til dem, eller at I havde regnet med, at I skulle have sparet så meget op. 

Der er selvfølgelig en masse, som man kan gøre i sådan nogle situationer. Det mest optimale ville være, hvis man på forhånd havde en nødopsparing til de uforudsete udgifter. Det er desværre ikke altid muligt, og man må af og til erkende, at økonomien ikke altid kører på skinner. 

Det er altid en god idé så vidt muligt at sørge for ikke at sætte sig selv i situationer, som gør at man står og mangler penge. Det mest optimale ville være aldrig at bruge flere penge, end du har. Dette er dog også noget, som langt de færreste præsterer, da de fleste skal låne penge til køb af enten bil eller hus, når de står og skal til at gøre sådan nogle køb. 

Det kan godt betale sig at researche, og have bare en lille smule is i maven, når man står med problemer langt over ørerne. Nogle gange kan man altså spare penge på det. 

Tid er penge og penge er tid
Der er mange penge at spare, hvis du gider at sætte dig ind i tingene. 

Hvis du undersøger tilbud og sørger for at sætte dig ind i de forskellige muligheder, når der skal vælges flyrejser, hoteller og købes tøj. Er det ikke noget, som du står og mangler ”her og nu”, så er der mange penge at spare, hvis man lige venter lidt. Murer arbejde tilbud, eller anden form for renoveringstilbud kan sagtens findes, hvis man har mod på at undersøge tingene i bund, og gider at sætte sig ind i det hele. 

Der er også massere penge at spare, hvis man kan lege ”gør det selv”, og lave noget af det nemmere arbejde selv. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen