Ferrari F430 Scuderia

Ferrari præsenterer en ny F430 Scuderia på Frankfurt messen



20. juli, 2007 - kl. 00:27
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Når der ikke er nok racer i en almindelig Ferrari.
Den velkendte Ferrari F430 er blevet strammet op og udstyret med et nyt tilnavn, nemlig Scuderia. Navnet er ikke helt tilfældigt, for Scuderia er også navnet på den afdeling af Ferrari, der står for racerløb. Dermed er linjen allerede lagt for den nye version af F430'eren. Bilen vil officielt blive afsløret på dette års Frankfurt Motor Show af et velkendt navn, det er nemlig Michael Schumacher der skal afsløre den nye Scuderia version den 11. september i år.

Ferrari F430 Scuderia er et eksempel på, hvordan Ferrari formår at kombinere deres viden fra Formel 1 og produktions biler. Der står heller ingen tvivl om, at denne version af F430'eren er en fuldblods racer med stort R. Hvis man tager et hurtigt kig på specifikationerne står det klart - Mængden af hestekræfter er hævet fra 480 italienske hingste til 510, plus der er skåret hele 100kg i tørvægt af i forhold til den normale F430.

Scuderia'en er desuden blevet udstyret med den seneste F1 software, der skulle sænke hastigheden på gearskiftene helt ned til 60 millisekunder, som er en ægte racer værdig. Bilens målgruppe er dog heller ikke den normale Ferrariejer, men derimod den der går op i den ægte raceroplevelse.

Rygtet lyder, at Scuderia'en er hurtigere på Fioranobanen end en Ferrari Enzo!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen