Hvorfor er privatleasing en god idé?

22. januar, 2021 - kl. 13:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Dette er sponsoreret indhold

Leasing af biler er i de seneste år blevet meget populært blandt både private bilejere og virksomheder, og det er der mange gode grunde til. Med privatleasing har du muligheden for, at lease både helt nye biler til gode priser, samt brugte biler. Du slipper med privatleasing for at skulle købe og sælge din bil. I stedet finder du blot den bil, du kunne tænke dig, opretter en leasingaftale og afleverer bilen tilbage, når leasingperioden ophører. Du behøver heller ikke at tænke på forsikring og service, da det er inkluderet i leasingaftalen. Nogle steder kan du endda korttidslease en bil i mellem en og syv måneder. Så slipper du for, at skulle købe en bil, hvis du kun skal bruge bilen i en kortere periode. 

Tænk på miljøet og lej din bil ud

Hos nogle leasingselskaber har du mulighed for at leje din bil ud, når du ikke selv bruger den. Ved du eksempelvis, at du ikke skal bruge den i en weekend eller i en dag eller to, så kan du nemt leje bilen ud til nogle, som står og mangler en bil. På den måde kan du også tjene lidt penge, og bilen kommer ud og køre i stedet for at stå stille i garagen. Det eneste du skal huske på er, at du skal betale skat af din indtjening ved udlejningen. 

Hvis du vælger at leje din bil ud, er bilen selvfølgelig forsikret, så du ikke behøver at være bekymret for en eventuel bule eller skramme. I stedet kan du tænke på, at du gør noget godt for miljøet. Når du lejer din bil ud, kan du spare andre for at skulle lease eller købe en bil, hvilket betyder færre biler på vejene, som leder til mindre CO2-udslip. Der er altså flere gode grunde til at leje bilen ud, når du ikke selv bruger den. 

Ny eller brugt bil

Hos nogle leasingudbydere har du mulighed for at lease enten en ny eller brugt bil. Ofte er den eneste forskel blot, at du ikke skal betale despositum eller udbetaling, hvis du vælger en brugt bil. De brugte biler har været leaset før, og derfor kan de, som hvis du køber en brugt bil, have få normale brugsskader. Vil du hellere have en ny bil, så er der også rig mulighed for det. Du kan lease nye biler til gode priser. Så slipper du for dyre banklån, som hvis du skulle have købt bilen. Det giver dig chancen for at prøve nogle af de nyeste biler på markedet, og det kan være en god ordning for alle bilentusiaster. Privatleasing gør det lettere for dig at køre rundt i lige præcis den bil, du godt kunne tænke dig. Du skal ikke bekymre dig på samme måde, om hvilken bil du har råd til at købe. Der er mange fordele ved privatleasing, og for motorglade billister kan det give en langt større frihed. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen