Iværksætter har held med at gøre leasingmarkedet gennemskueligt

Det kan godt være lidt af en uoverskuelig opgave, når man skal finde de bedste leaisngaftaler, men GoLeasIt gør det meget lettere22. januar, 2015 - kl. 13:30
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Lasse Berg Svenningsen stod for et år siden og ville lease en bil. Han oplevede dog at leasingpriserne varierede en del, og manglede overblik. Det blev startskuddet til hans nye virksomhed: GoLeasIt. 

GoLeasIt er en udbudstjenste, som formidler ønsker mellem privatpersoner der ønsker at lease en bil, og virksomheder der udbyder dette. 

Et smart koncept der har vist sig at være effektivt for andre brancher. Og Lasse har da også så travlt, at han allerede har ansat sin første medarbejder.

Der ER brug for overskuelighed

Det er ganske enkelt heller ikke muligt at tage fejl af den unge iværksætters optimisme, der i den grad tror på sit koncept: ”Der er rigtigt mange leasingfirmaer på markedet, og det kan være svært for kunderne at gennemskue, hvilken løsning der er den bedste. Derfor valgte jeg at stifte GoLeasIt, så kunden nemt og enkelt kan indhente 3 tilbud – kvit og frit – igennem os, således kunden opnår gennemsigtighed og skarpe tilbud”.

Lasse Berg Svenningsen er en af mange unge, der i kølvandet på finanskrisen har taget springer, og er blevet iværksætter: ”Jeg tror på mit koncept og mine idéer, hvorfor det her blot er en naturlig selvfølge”.

 

Tjek det ud på GoLeasIt.dk

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen