Jennie er denne måneds bilbabe [Månedens Bilbabe]

Her kan du læse om Jennie, som er denne måneds bilbabe7. september, 2012 - kl. 11:25
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Foto: Bilfoto.dk

Så er der igen månedens bilbabe på Motorsektionen.dk - og i denne omgang er hun bragt i stolt samarbejde med

Basta Bilpleje 

- De bedste produkter til at rengøre og vedligeholde din bil.

En ægte dansk Hot Rod
Det er fredag aften, og musikken i nabolaget pumper. Jeg sidder og har allermest lyst til at tage ud, men jeg mangler stadigvæk lige at ringe til vores næste bilbabe, Jennie, for at lave et interview til denne artikel.

Jens Nybo lagde bil til, da vores fotograf fra Bilfoto.dk begav sig ud på fotoserien af vores næste bilbabe. Jens havde sat sin super cool røde Hot Rod frem til dagens brug, som han selv har bygget op fra ramme til færdig projekt.

Vil du se flere babes?

Jens er nok en af de eneste i Danmark, som opbygger Hot Rods i allerfineste stand. Han har derfor også vundet et godt omfang af priser, og kan ofte ses til diverse bilshows rundt om i landet.

Bilbabe spiller computerspil
Men nu er det jo ikke bilen, som det her skal handle om. Men mere modellen foran - Jennie på 21 fra Hårlev syd for Køge. Jennie studerer til daglig, men er snart færdig med sit studie inden for kontor området. Desværre fandt hun ud af, at det ikke lige er hende, så turen går efterfølgende videre til noget med mere kundekontakt. Faktisk ville hun godt være konditor, da hun elsker at bage kager. Så hun kan altså noget med fingrene!

Når Jennie skal rundt, foregår det i hendes røde VW Polo fra 96. En bil hun er meget glad for. Så meget, at hun ofte bliver spurgt, om hun bor i den? For tøj, makeup og andre genstande er ikke helt unormalt at de findes rundt om på bilens gulv. Når hun ikke lige få ryddet op i den. Og på anlægget kører det nyeste musik, primært fra landets radiostationer.

Når Jennie skal slappe af, sker det, at hun tænder op for sin Playstation eller Xbox. Bilspil og klasikkeren "The Sims", er nogle af de spil hun bruger tid på. Derfor skal hendes næste kæreste, yep, hun er lige blevet single, være en, som hun kan spille i mod! - Det er ikke lige noget, som vi har hørt før.

Foto: Bilfoto.dk
Kan findes på hot diskotek i København
Det er godt nok et stykke tid siden, at Jennie sidst har været ude og give den gas. Hun er nemlig i gang med at flytte til sin nye lejlighed nær Roskilde, hvorfor tid og overskud til byen ikke har været det store.

Men efter at hun har sendt et billede ind til "Forsidejagten" og blevet valgt med i top 30, har hun fået en lille tjans på et diskotek inde i København.

Derfor kan du møde hende i byen, når der køres de her specielle temaer hvor pigerne er ude for at promovere konkurrencen! Ellers går hun i byen i Roskilde og Køge, ud over København. Gerne de lidt mere fine steder. Jennie er nemlig familiens "Diva".
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen