Mazda CX-3

Den kompakte crossover er endelig på gaden26. maj, 2016 - kl. 15:04
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

CX-3 er Mazdas bud på en bil i den hastigt voksende klasse for kompakte crossovers, hvor bilerne er meget forskellige, og hvor Mazda har valgt at satse på sportslig design, kraftige motorer og et højt udstyrsniveau – ikke mindst på sikkerhedssiden. Dertil kommer den smittende køreglæde, der kendetegner enhver Mazda.

Mazda CX-3 kører videre med Mazdas prisbelønnede designsprog KODO – Soul of Motion, som giver bilen et sportsligt udtryk. Alle motorer drager nytte af SKYACTIV teknologien, og man kan vælge enten to benzinmotorer i form af en 1.5 liters eller 2.0 liters benzinmotor, mens der også er en 1.5 liters diesel. Ydelsen spænder fra 105 og 150 hk, og man kan også vælge imellem automatgear og firehjulstræk. Firehjulstræk leveres dog kun til den 150 hestes udgave.

 

Aldrig gå ned på udstyr

CX-3 kommer i tre udstyrsvarianter, Core (basis), Vision og Optimum.

Vision-pakken omfatter blandt andet sikkerhedsudstyr som Smart City Brake, vejbanealarm og fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser. Derudover har den Mazdas avancerede infotainment-system, MZD Connect, med 7” touch screen i farver, stemmestyring, 16” letmetalfælge, automatisk klimaanlæg, Bluetooth og elektrisk foldbare sidespejle.

CX-3 Optimum har derudover blandt andet radarstyret fartpilot, full LED-forlygter med adaptivt kurvelys og fjernlyskontrol, blindvinkelalarm, indtræk i sort kunstlæder og sort stof, 18” letmetalfælge, BOSE audio system, HUD, nøglefri adgang og bakkamera.

Mazda CX-3 starter ved 209.995,- kroner for en 2.0 120 hk Core.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen