Mitsubishi lancerer nye "Evolution" efterkommere

Den originale Evo var en Lancer - der nu ser en SportBack og en SportSedan i sortimentet.15. oktober, 2014 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Mitsubishi Lancer er en legende indenfor Rallyverdenen, og motorsport generelt. Det er nemlig her den legendariske Evolution sikrede sig trofæer og mesterskaber i massevis. 

Det har selvfølgelig smittet af på Lancer-modellen, og nu er der blevet lanceret to nye typer i serien, nemlig en Lancer SportBack og Lancer SportSedan.

Den nye Lancer SportBack

En sportslig profil

Både Lancer SportSedan og SportBack har fået sideskørter som standard, hvilket giver den en lavere og mere dynamisk profil. På Lancer SportBack er tagspoileren blevet mindre og mere integreret i bilen. Forfra har Lancer fået det genkendelige Mitsubishi design med det store Jetfighter-inspirerede frontgitter indhyllet i krom kant.

Mitsubishi har i Danmark valgt, i første omgang, at lancere Lancer 1.6 Invite. Her er der tale om en  motor med 5 trins gearkasse og 117 hk. Derudover har den det automatiske Stop & Go system, hvor motoren standser, når føreren holder stille f.eks. for rødt lys. Dermed reduceres brændstofforbrug og CO2 emissioner yderligere uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter igen øjeblikkeligt, når der er brug for det.

 

Priser

Lancer SportSedan kr. 179.995
Lancer Sportback kr. 189.995

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen