Mød Anna Rem Bjerrehuus [Månedens bilbabe]

Anna er lyshåret. Men tag ikke fejl. Hun ved sikkert mere om biler og motorer, end dig31. maj, 2012 - kl. 19:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Som altid er denne måneds babe præsenteret i samarbejde med Dækimporten.dk og Bilfoto.dk - uden dem, ingen månedsbabes!

Anna er denne måneds bilbabe
Her er Anna på 20 år fra Holbæk. Til daglig studerer hun på HF som hun snart er færdig med. Efter HF skal hun en tur i militæret fire måneder i flyvevåbnet, og derudover er hun bartender på et diskotek i Holbæk. Anna er vores 10ende bilbabe, og hun er samtidig den pige, som ved allermest om biler.

Når Anna er ude og hygge sig, sker det ofte på hendes motorcykel. En Kawasaki Ninja 636 fra 2006! Den yder 116 hestekræfter, på baghjulet. Anna kører roadrace. Og når det ikke går stærkt på motorcyklen, kører hun i sin egen Audi A3 TDi med 130 hestekræfter.

Det som Anna allerbedst kan lide ved sin bil, er anlægget. Det er nemlig skiftet ud fra Bose til noget der spiller endnu bedre. Det har hun dog ikke selv lavet, men motorcyklen er noget hun selv roder med. Bremser og lign. laver hun selv, mens motorjusteringer bliver andres opgave.
Elsker hiphop og dansk rap
Når Anna skal ud og cruise, sker det primært at hun spiller op med noget god dansk rap eller hiphop musik. Det passer godt til hendes kørestil, for hvis hun hører ting som Infected Mushrooms eller lign. indrømmer hun at komme til at køre for stærkt.

Det fedeste Anna har oplevet med biler, var den gang hvor hun var på Las Vegas Motorspeedway. Her oplevede hun at få lov til at køre rundt på banen selv, på motorcykel. Banen er blandt andet kendt for at have ”The Strip”. Her brugte Anna et par dage på banen, blandt andet i hel mørke, kun oplyst af projektører. En oplevelse hun taler stolt om.

Mere positivt end den gang, hvor hun desværre var passager i en bil, der kørte galt på motorvejen. En forstuvet nakke slap hun med, da forhjulet blev blokeret og bilen røg rundt.
Ingen lyserød Lamborghini her
Når jeg spørger Anna om hvilken farve hendes Lamborghini skulle være, hvis hun havde en og selv måtte bestemme farven, så bliver der hurtigt sagt matsort! Den farve er bare super fed – men egentlig, så vil hun slet ikke have sådan en.

”Italienske biler er jeg ikke så meget til. Jeg vil hellere have en Nissan GT-R. Italienske biler er fint nok, men det er bare ikke det jeg ville gå efter. Men når jeg nu er i gang, kunne det også være en Porsche 911 jeg ville gå efter.”

Og med den udmelding, måtte jeg lige høre lidt nærmere om hvilken Porsche det så skulle være. Anna kunne godt virke som en, der ville have noget mere specifikt end bare en 911. Og ganske rigtigt. Det skulle være en Porsche 911 GT3.
Vil gøre alt for en Nissan GT-R
Anna har desværre aldrig fået en tur i en Nissan GT-R. Men derfor ville hun gøre alt for at eje en. Den er bare lige hende, den er flot og ser bare så ond ud.

Man kan sagtens få en tur i en bil med 1.000 hestekræfter, men det er slet ikke det samme.”

Styling er lige meget hvis den ikke kan flytte sig
Anna er ikke til det der med at stå nede på den lokale havn og sparke dæk. En bil skal kunne levere noget og flytte sig. Og så går det ikke, at man skal være påpasselig med sin specielle lakering og den sænkede undervogn.

”Styling er lige meget hvis den ikke kan flytte sig”, siger Anna. Hendes Audi er dog sænket, men ikke nær så meget som den kunne blive.
Er du en lille fartdjævel?
Anna bliver stille, da jeg stiller det næste spørgsmål. Hun starter med et langt ”æææhm”, før hendes svar kommer.

”Altså, der gik ni dage fra jeg fik mit kørekort, til jeg fik det første klip.”

Så behøver vi ikke vide mere. Derfor slår hun dog fast, at hun kun køre hurtigt nu på roadrace arrangementer med sin Kawasaki, da hun er sikker på at hun ellers ikke ville have sit kørekort ret længe hvis motorcyklen havde nummerplader.

Kan ikke scores med en fed bil
Det kan nok godt imponere andre piger, men ikke Anna, at komme i en smart bil og tro man kan score hende. Ligesom folk i byen der giver 1000 % mere for en champagne end den oprindeligt er værd. Det siger hende intet.

Hendes sidste kæreste havde en VW Lupo, og det beviser at det ikke er bilen som tænder hende. Og da jeg spørger Anna hvordan bremsen virker. Så får jeg hele historien forklaret, som var hun faglære på området.

Hele forklaringen lader vi stå hemmelig, men lad os bare sige at hun vidste præcis hvordan det tjekkes! Selv hjulskift klarer hun selv, der er ingen hjælp fra vennerne her. For to måneder siden skiftede hun blandt andet selv til sommerhjul.
Hellere cruise end shoppe
På trods af at Annas kæreste pt. kører i et fejeblad, er hun mere til cruising end shopping med veninderne. Men skal man cruise, skal det være i noget ordenligt. Når det kommer til det punkt, hvor Anna skal vælge en bil som beskriver hende bedst, så er det nok en Volkswagen. En bil der tit gik i stykker.

”Meget pålidelig skulle man tro, men går tit i stykker”, som hun selv siger det.

Hendes erfaringer er nemlig, at tyske biler langt fra holder lige så godt som japanske biler. Hun havde selv en Mazda MX-3 engang, som var mere fejlfri end hendes nuværende Audi.

I fremtiden vil Anna gerne blive i flyvevåbnet. Men viser de fire måneder sig at være et helvede, så er det kørelære der står højst på listen. Men skal du med ud og køre med Anna i hendes Audi, så skal du ikke have arbejdstøj på! Så får du lov at skifte tøj inden, hvis hun ikke kan finde et overtræk. Hun passer nemlig godt på sin Audi.
Drømmefyren for Anna
Drømmefyren skal ikke køre ned af hovedgaden med høj musik og nedrullede vinduer, mener Anna. Men til gengæld må han godt have lidt hængerøv, frem for at være en direktør i en stor flyder. Dog må han ikke have alt for mange tatoveringer. Han skal have ben i næsen og være nede på jorden.

Anna bestod første gang da hun tog kørekort, også til motorcykel. Men hun har som sagt allerede et klip i kørekortet. Det er dog snart udløbet. I bagagerummet på hendes Audi er der kun plads til hendes store bas. Hvad angår hotpants eller g-streng, så er hun mest til g-streng – ved mindre hun er på arbejde (til bilshows).

Og ja drenge, hun har haft sex i en bil. Så det kan du ikke komme og tilbyde hende, som noget nyt. Du finder Anna bag ved baren i byen i Holbæk, hvor hun står som bartender. Hun har allerede formået at lave buler i sin bil. Det var dog ikke helt hendes egen skyld.

En tur på motorvejen hvor en lastbil svinger ind foran hende fra den ene side og en personbil svinger ind foran fra den anden side, kostede hendes Mazda hele siden.

Og så mener Anna her til sidst, at en bil skal have tre døre. Hun har ikke behov for flere, ikke foreløbigt i hvert fald.

Vil du se mere til de smarte biler hun står ved? Så klik ind på www.Carnut.dk og www.Policecar.dk.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen