Ny stor Ford SUV

Ford Edge, bringer en ny definition til store SUV'er her i europa27. juni, 2014 - kl. 15:00
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Ford har oppet sig en del de sidste par år, og egentlig har de haft sjove biler - igen - siden de lancerede ST-modellerne. For ærligt talt, vi er lidt trætte af Mondeo'er..

Ud over næste års Mustang-lancering, byder Ford nemlig på en ny introduktion til det europæiske marked, nemlig Ford Edge, der er en stor SUV, og ihvertfald en storebror til Ford Kuga. Og tiden er ovre hvor SUV'er nødvendigvis er ensbetydende med dårlig benzinøkonomi, og forældet teknologi, for Edge byder nemlig på det bedste mix af Fords nyeste teknologier.

Ifølge data, som Ford har indsamlet, er markedet for SUV-køretøjer støt voksende. Derfor tilbyder Ford de kunder, som står og ønsker en større SUV, ny Ford Edge. Mellem 2008 og 2013 voksede det europæiske SUV-marked med 21 procent og Ford kan se på det europæiske salg af Ford Kuga, at forbrugerne i højere grad vælger firhjulstrækkeren, når der skal købes ny bil.   

Ford Edge bliver tilgængelig i to varianter af Fords 2.0 liter Duratorq TDCi diesel motor. Den første er med 180 hk, 6-trins manuel gearkasse, et moment på 400 Nm og som er sat til at udlede 149 g/km CO2. Den anden med 210 hk, 6-trins automatisk gearkasse, med et moment på 450 Nm og som er sat til at udlede 159 g/km CO2.


Vi ser frem til prøveturen!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen