Optimal bilpleje, der forlænger skønheden

25. juni, 2019 - kl. 12:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Sponsoreret indhold

Det kræver sit at holde en bil ren, pæn og sund at se på hele tiden. Særligt i det danske vejr, hvor vejret er omskifteligt og sætter bilens karosseri på prøve. Her i artiklen vil vi forsøge at give dig nogle tips til, hvad du kan gøre for at give din kære bil optimal bilpleje, som forlænger skønheden og i sidste ende også levetiden på din bil.

Når vi taler bilpleje, er der meget andet end vask og polering. Vi taler lakforsegling, solfilmmontering, undervognsbehandling, udretning af biler og meget andet. Det er klart, at du gør klogt i at vaske og polere din bil, så ofte du kan, men det skal naturligvis også være inden for rimelighedens grænser.

Der findes steder som Ditec, hvor de tager sig godt af dig og kan klare det hele. Sågar også hvis du skal have opbevaret dine dæk. Se på dem som en slags partner, hvor du får bilpleje i særklasse med alt, hvad det indebærer. Holder du din bil pæn og ren, reducerer du risikoen for tæring og rust, og skal du sælge bilen en dag, er det ikke kun kilometertælleren, den nye køber ser på. Også det kosmetiske udseende. Så gør det ordentligt fra start.
Vask med jævne mellemrum
Der findes dem, der holder af at vaske bil, men det er langt fra de fleste. Men ikke desto mindre er det rigtigt godt at vaske bilen ofte. Det er dog demotiverende at se det begynde at regne lige efter, men så har du trods alt fået fjernet det skidt og snavs, der kunne sidde.

Særligt om vinteren er det vigtigt at yde god bilpleje. Der er salt på vejene, som kan sætte sig i karrosseriet. Sidder der vand med salt i hjørnerne, og fryser det til, kan det være skadeligt for bilen. Derfor skal din bil med tiden også have en effektiv undervognsbehandling, således at den har noget styrke i forhold til det, der end må komme fra vognbanen af skidt og salt, som den ikke er særligt godt tjent med.

Vask derfor med jævne mellemrum, og invester i et godt vaskeskind og polering. Det betaler sig på sigt. Gør du det ikke selv, er det om at budgettere med det, så du gør plads til bilpleje, der betaler sig. Din bil vil elske dig for det, og du takker dig selv for det, når du kan se, hvordan den bare skinner året rundt, og de andres ser herrens ud.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen