Skjult kamera: Første dag på jobbet som parkeringsservice-vagt

Opfølgeren til "The Epic Split"24. september, 2014 - kl. 10:45
Forfatter:


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

I dag har Volvo premiere på deres nye reklamefilm. ”Og hvad er der så specielt hvad det?” tænker du nok... Jo altså, fordi det er arvtageren til den kritikerroste og ekstremt virale ”The Epic Split” med Jean Claude Van Damme.

Det betyder altså at baren er sat højt. Selvom det gik lidt væk i det virale virak, var det jo en reklamefilm, der på den fineste måde demonstrerede noget af Volvo Trucks fantastiske teknik.
Opfølgeren hedder ”The Casino” og allerede her, er vi godt psyked over titlen, der emmer af Bond, mandehørm og high stakes.

I videoen følger vi første dag på jobbet, for den nye parkeringsvagt - og han bliver sat hårdt på prøve, da han pludselig får nøglerne til en væsentlig anderledes sportsvogn. Se den herunder:
Den nye reklame sætter fokus på den ny Volvo FH Truck, der har hentet deres nye gearkasse teknologi, direkte fra motorsportens verden.

I-Shift DC har to gearkasser – en teknologi, som man finder i mange sportsvogne. Volvo Trucks' er nu den eneste producent i verden, der kan tilbyde denne type gearkasse til serieproducerede tunge lastvogne. 

“I-Shift kan beskrives som to parallelt sammenkoblede gearkasser. Når det ene gear er aktivt, vælges det næste gear på forhånd på den anden gearkasse. Under selve gearskiftet udkobles den første gearkasse i nøjagtigt samme øjeblik, som den anden gearkasse kobles ind, så gearskiftene foregår uden afbrydelse af kraftoverførslen. Resultatet er en langt jævnere og lettere kørsel," siger Astrid Drewsen, produktchef for drivliner i Volvo Trucks
The Epic Split med Jean Claude Van Damme
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen