Hver dag tanker to danskere forkert!

Hvem er de to??



26. januar, 2015 - kl. 10:30
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Her til morgen trillede der en pressemeddelelse ind fra Falck: Hver dag tanker to danskere forkert.

Straks klikkede jeg ind på mailen, for at læse hvem de to tosser var...

Men hvem er de?

..Desværre (eller heldigivis) viser det sig, at det ikke er de samme to der tanker forkert hver dag. Det er derimod 800 danskere om året, der har et uheld. Hvilket i snit giver to om dagen, sådan ca.

Falck. Vi vil så gerne vide mere om de her fejlstatistikker. Hvor I landet sker det oftest? Er det primært mænd, eller kvinder? Hvad er gennemsnitsalderen for dem der smutter?

I pressemeddelelsen lyder det således:

Benzin på en dieselbil eller diesel på en benzinbil. Det lyder måske ikke som noget, du kunne finde på, men det er faktisk slet ikke så unormalt at komme til at fylde forkert brændstof på bilen.

I 2014 hjalp Falck nemlig flere end 800 danskere, der var kommet til at trykke benzin, når der skulle trykkes diesel, eller omvendt. Det svarer til lidt mere end to fejltankninger om dagen.

”Det kan jo ske, at man lige har skiftet benzinbilen ud med en dieselbil, eller at man bare laver en tanketorsk. De uheldige synes typisk, at det er meget pinligt, men det er jo altså hændeligt uheld”, siger Mogens Larsen, der er autosupervisor hos Falck.

Det koster typisk mellem 1.500 kr. og 3.000 kr. at få tanken tømt og renset på værkstedet. Hvis man har Falck Vejhjælp til sin bil koster det kun 900 kr.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen