Porsche Cayman GT4

Cayman er nyeste medlem af GT4 familien6. februar, 2015 - kl. 10:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Det nye medlem af Porsche GT familien er Cayman GT4. Det er første gang, Porsche introducerer en GT sportsvogn baseret på Cayman, som har komponenter fra 911 GT3. En omgangstid på 7 minutter og 40 sekunder på Nürburgrings Nordsløjfe positionerer Cayman GT4 i toppen af sit markedssegment. Det er også en klar indikation på, at Porsche fortsat vil fremme hårdkogte to-dørs sportsvogne i fremtiden - sportsvogne, der er udviklet på Porsches motorsportsafdeling i Weissach.

Cayman GT4 er drevet af en 3,8-liters 6 cylindret boxermotor med 385 hk (283 kW), der udspringer af 911 Carrera S motoren. Kraften overføres fra en seks-trins manuel gearkasse med dynamiske ophæng. Cayman GT4 accelererer fra nul til 100 km/t på 4,4 sekunder; tophastigheden er 295 km/t. Bilens brændstofforbrug er 9,7 km/l. Undervognen, som er sænket med 30 mm samt det veldimensionerede bremsesystem består næsten udelukkende af komponenter fra 911 GT3.
 

Modellen kan allerede bestilles nu, og den lander hos forhandlerne primo maj. Prisen på Cayman GT4 bliver kr. 1.799.967 inkl. moms og afgifter.

 

Porsche Cayman
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen