Nye topmodeller i 911 Carrera-serien

Get your Porsche on!26. oktober, 2014 - kl. 08:00
Forfatter: Motorsektionen.dk


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Porsche 911 Carrera GTS

Godt nyt til Porsche-fans. November byder nemlig på hele 4 nye tilføjelser til 911 Carrera-familien.

Porsche sender den anden generation af 911 Carrera GTS modellerne til startlinjen. Fire modeller – coupé og cabriolet, med baghjulstræk eller firehjulstræk – lukker nu ”hullet” mellem 911 Carrera S og 911 GT3 som er optimeret til racerbanen – men som også er egnet til kørsel på alm. vej. Nogle af de tekniske finesser som genererer endnu mere dynamisk performance og køreglæde: 430 HK, Sport Chrono pakke og PASM som sænker bilens kørehøjde med 10 mm.

Forbedret effektivitet har også ført til hurtigere acceleration og højere tophastighed, men tallene for brændstofforbruget forbliver uændrede i forhold til det fornuftige niveau på S modellerne. Kombineret med Porsche dobbeltkobling (PDK) spurter Carrera GTS fra nul til 100 km/t på blot 4,0 sekunder (cabriolet 4,2 sekunder). Tophastigheden for alle GTS modeller er over 300 km/t, den hurtigste på 306 km/t er coupé med manuel gearkasse og baghjulstræk.

Danske priser starter ved fra kr. 2.510.909 inkl. moms og afgifter for Porsche Carrera GTS.

Så mangler vi bare en trackday!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Motorsektionen.dk Følg på:

... der er også plads til dig her på Motorsektionen.dk. Har du lyst til at fortælle folk, om det du elsker mest, altså hvis det er biler, så kontakt os.

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen