Tag ned og prøvekør nyeste Porsche

Et nyt koncept inviterer fans til Tyskland for at køre Porsche til ganske fornuftige priser25. november, 2014 - kl. 08:00
Forfatter: Mikkel Møller Vermeulen


Synes godt om Motorsektionen.dk

Del artiklen

Jeg har længe haft en drengedrøm om at give den gas i en ordentlig 911'er. Godt nok har jeg ikke fået gjort så meget ved det endnu, men det kan være tiden er ved at være til det. Ihvertfald er Porsche's seneste tiltag en god undskyldning.

Porsche AG tilbyder en helt særlig oplevelse til potentielle kunder og fans ved hovedkvarteret i Zuffenhausen. Som en del af et pilotprojekt under navnet Porsche Drive, kan biler fra den nuværende modellinje lejes. Kunderne kan nyde fascinationen af en Porsche fra en time op til et maksimum på en uge. Booking, overdragelse og aflevering af bilerne foregår på Porsche Museum i Zuffenhausen, Stuttgart i Tyskland. Lyder det i en nylig pressemeddelelse fra Porsche.

Det gør det muligt for turister, at leje en meget ny Porsche, til priser der starter ved 69€. 911'eren jeg så gerne vil en tur i, koster 99€ for en time, inkl 100 kilometer. Så skal jeg bare have fundet en vogn der vil tage mig til Stuttgart først! Hvem vil med?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Møller Vermeulen Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om motorsektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen